Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

OUTSORCING

 

   Nabízíme firmám poradenství ve formě outsorcingu v oblasti konstrukčních prací a výroby. Snižujeme tím firmám náklady na zaměstnávání vlastního odborníka - konstruktéra, nákup měřidel, nákup drahého hardwaru (scannery, velkoformátové kopírky, velkoformátové tiskárny, pracovní stanice, monitory, …) a zbytečného placení za používání posledních verzí 3D CAD softwaru. Outsorcing Vám umožní přístup k moderním technologiím bez nutnosti velkých vlastních investic. 

  

 

   Outsorcing konstrukční prací zahrnuje analýzu stávajícího vybavení konstrukce a potřeb zákazníka, návrh na převzetí konstrukce, návrh provozování konstrukce, návrh způsobu komunikace, instalaci software pro komunikaci a zobrazování vytvořených výkresů a modelů, doporučený nákup levného vybavení, dále telefonickou podporu, e-mail podporu, zaškolení uživatelů přicházejících do kontaktu s výkresovou dokumentací.

 

 

    Outsorcing výroby lze rozdělit na zajištění nákupu normalizovaných a vyráběných dílů. Dokážeme zajistit cenově velmi výhodné podmínky pro naše zákazníky. Najdeme nové dodavatele, vyjednáme výhodné ceny, zajistíme dodávky výrobků a strojů ve sjednaných termínech a objemech dodávek.

 

 

   Outsorcing výroby prototipů zodpovědnost za vývoj výrobku (od výkresové dokumentace v 3D, výroba prototypu, schválení změn ze strany zákazníka po zahájení sériové výroby), účast na změnovém řízení a zapracování změn, spolupráce se zákazníkem, výrobou a vývojem.