Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

  

ŠKOLENÍ UŽIVATELŮ SOLID EDGE

 

 

   Konstrukční práce provádíme ve 3D programu SOLID EDGE. Tento program splňuje požadavky zákazníků na vizualizaci nakreslených výrobků a umožňuje tvorbu  2D dokumentace potřebné pro výrobu.

 

  SYNCHRONOUS-TECHNOLOGY.JPG

              

   Pro jednotlivce, malé a střední firmy zajišťujeme školení pro konstruktéry v programu SOLID EDGE ve verzích od 18, 19, 20, ST, až po současnou verzi a TDS TECHNIK.

   Cílem školení je naučit konstruktéry pracující na rýsovacím prknu, nebo v jiném cadu, kreslit solidy, plechové díly, svařence, rámy, sestavy, používat normalizované součásti z knihovny dílů a vytvářet 2D výrobní výkresy.
 

Obrazek

 

 
   První část školení je zaměřena na způsob kreslení a ovládání programu. Po jejím zvládnutí umí konstruktér kreslit jednoduché díly a sestavy.
   Druhá část je zaměřena na konkrétní aplikace, které bude školený konstruktér denně vykonávat v praxi. Tato část je maximálně přizpůsobena potřebám, možnostem a individuálnímu pracovnímu zaměření zákazníka.
 

  

Obrazek

   

  

Obrazek

  Naše vědomosti si neustále doplňujeme a učíme se používat nové funkce obsažené v nejnovějších verzích Solid Edge ST až 2021.

 

 

 

 

   ZPĚT